четвъртък, 1 декември 2011 г.

Втора наградата за Иван Добрев на фотоконкурса „360 градуса предизвикателства”

Проведе се поредният фотоконкурс „360 градуса предизвикателства” по времето на 7мото издание на Дните на предизвикателствата в Аула Максима на УАСГ.


Втора награда във фотоконкурса спечели Иван Добрев, който се е доказал с множество публикувани фотографии. През декември 2009 година Иван Добрев получи световно признание, като негова сника бе публикувана в броя на Нешънъл Джеографик.

PURE GRIP - ИВАН ДОБРЕВ

Иван Добрев в един от двамата фотографи, които отразяват рафтинг спусканията ни по река Струма. Всеки усетил невероятната тръпка от рафтинга, може да има прекрасни снимки, заснети от Иван Добрев и Владимир Гергов.

Още една снимка на Иван Добрев се бори за наградата на публиката:


Участие във фотоконкурса взеха множество фотографии, като бяха подбрани 33 най-добри, сред които е снимката на Станимир Станимиров-Чачи от негово спускане с каяк в Непал.



На последния ден от тазгодишното издание на Дните на предизвикателствата, Станимир Станимиров - Чачи ще презентира кратко клипче за участието на женския ни отбор на Световното първенство в Коста Рика и за последвалото едноседмичното пътешествие в тази екзотична страна.

Няма коментари:

Публикуване на коментар